ASC Corona şi-a transferat un schior participant la Olimpiada de iarnă!

achiriloaie ioan valeriu

Clubul ASC Corona Braşov a reuşit, zilele trecute, să-l transfere de la CSM Sibiu pe schiorul alpin Achiriloaie Ioan Valeriu, spotiv, care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Soci din 2014, la proba de coborâre.
Ioan Valeriu Achiriloaie are 24 ani şi este braşovean la origini.
Schiorul braşovean este multiplu campion naţional de juniori şi este absolvent de management sportiv la Universitatea din Coventry din  Marea Britanie. Odată cu această încorporare, clubul ASC Corona devine o forţă şi la nivelul seniorilor la schi alpin, asta după rezultatele deosebite obţinute de grupa de copii şi cadeţi pregătită de Dan Iliescu şi Emilian Focşeneanu.
 
“Ne bucurăm de acest transfer. Deoarece suntem un club al braşovenilor ne propunem să susţinem performanţa şi performerii iar Ioan este un exemplu. Sperăm ca exemplul lui să fie copiat de mai tinerii sportivi pe care-i avem acum la clubul nostru”, a declarat Catalin Leonte, preşedintele secţiei de Sporturi individuale al ASC Corona.

Ioan  se pregateşte deja în Austria unde săptamâna viitoare va ajunge din nou şi lotul de la ASC Corona, care va începe astfel al doilea cantonament pe gheţar, din acest început de sezon.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.