Corona Braşov are un nou antrenor

bogdan-burcea

De pe primul loc în clasamentul la zi al Ligii Naţionale de Handbal, Corona Braşov şi-a schimbat antrenorul.
Aurelian Roşca, cel care acondus echipa de la începutul acestui sezon, şi-a încheiat de comun acord contractul cu Corona, invocând motive de sănătate. Locul său a fost luat de Bogdan Burcea, fostul antrenor al SCM Craiova, echipă care a terminat pe penultimul loc în sezonul trecut.

„Este o onoare pentru mine să fiu aici, la Braşov şi să antrenez Corona. Îl felicit pe fostul antrenor, Aurelian Roşca pentru munca depusă, am o moştenire grea de la el, dar voi face totul pentru a duce mai departe aşa cum trebuie, munca începută de el. Sunt un tip ambiţios şi ceea ce promit este să păstrez echipa în obiectivele fixate de conducere“, a declarat Burcea la prezentarea sa oficială.

Primul examen al noului antrenor este jocul de sâmbătă, cu Lokomotiv Zagreb, în Cupa Cupelor.
„Experienţa pe care o am mă va ajuta să fac faţă cu bine. Cunosc foarte bine echipa, sunt foarte multe fete cu care am lucrat la lot iar pe celelalte fete le ştiu din campionat. Meciurile încep de la zero la zero, aşa că îşi va spune cuvîntul pregătirea partidei. Deocamdată nu am date despre echipa adversară, dar într-o zi două mă voi pune la curent cu toate“, a mai spus Burcea.

La prezentarea oficială, Bogdan Burcea a scăpat şi o mini-perlă: „Va fi destul de greu, pentru că echipa Coronei are multe jucătoare de 9 metri, poate prea multe”.
Burcea a fost completat de directorul sportiv al Coronei, Bogdan Munteanu, care a precizat că nu se pune problema de a renunţa la unele jucătoare sau de a le împrumuta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.