GALERIE FOTO. Brașovul a stins lumina de „ Earth Hour”

descc

Aproximativ 200 de brașoveni au participat sâmbătă seara, în Piața Sfatului, la Earth Hour, unde mai multe ONG-uri de mediu au organizat o serie de activități. Astfel, peste 100 de persoane, cu borcane decorate, au participat la un marș pe Strada Republicii, de la Modarom în Piața Sfatului. Aici erau pasionații de lampioane care au lansat câteva zeci de astfel de lampioane. De altfel, în jurul orei 21.00, în Piața Sfatului erau aproximativ 200 de persoane.

[scrollGallery id=131]

Centrul pentru Voluntariat Brașov a organizat un concurs de borcane decorate la care au participat elevii brașoveni, premiile constând în obiecte promoționale ale WWF România (care a iniţiat şi care a sprijinit organizarea acestui eveniment în România), dar și borcane pline cu bomboane.  În Piața Sfatului, s-a desfășurat și un scurt concert susținut de un voluntar.

Între orele 20.30 și 21.30, luminile au fost stinse pe străzile Mureşenilor, Republicii, Michael Weiss, Postăvarului, Politehnicii, Sf. Ioan, Diaconu Coresi, Mihail Sadoveanu, Eroilor, N. Iorga. De asemenea, luminile au fost stinse în Piaţa Sfatului şi în Piaţa Enescu, în zona Rectoratului, precum şi zona Primăriei Braşov, a Poştei, a Prefecturii, în Parcul Titulescu, dar a fost oprită și alimentarea cu energie electrică inscripției „BRAȘOV” de pe Tâmpa. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.