GALERIE FOTO/ Hocheiştii de la Corona Wolves, la un pas de finală

1622740_602836483127272_1084808424_n

Al treilea meci al semifinalei Ligii Mol, dintre Corona Wolves si Dab Docler, a fost, cu siguranta, cel mai intens si mai disputat, din actuala editie. Sustinuta frenetic de un patinoar arhi-plin, echipa brasoveana a realizat doua reprize de exceptie si a intors un scor, care parea compromise. Dab Docler a venit la Brasov cu intentia clara de a castiga si a condus cu 3-0, doua goluri fiind marcate, in prima repriza si al treilea, in debutul reprizei a doua. Ceea ce a urmat este de domensiul fabulosului, pentru ca, echipa “lupilor” a strans randurile si a inceput sa joace, din ce in ce mai bine. Drept urmare, formatia brasoveana a reusit o entuziasmanta intoarcere a scorului, ajungand la 4-3! Cele 4 goluri au fost marcate de Gliga, in repriza a doua, Zsok si Saluga de 2 ori, in repriza a treia.

[scrollGallery id=127]

Cu 44 de secunde inainte de final, pe fondul superioritatii numerice, Dab Docler a reusit sa egaleze: 4-4, astfel incat, meciul a intrat in prelungiri. Sper lauda lor, jucatorii brasoveni si-au continuat presiunea si avantul in overtime, reusind sa inscrie golul de aur, prin Ivan Dornic, care a aruncat tribunele in aer. Scor final, 5-4 (0-2, 1-1, 3-1, 1-0).

Astfel, Corona Wolves a prelat conducerea intalnirilor directe cu 2-1. Urmatorul meci, al semifinalei, va avea loc maine, 03.03.2014, de la ora 19.00.

In cealalta semifinala, Nove Zamky a preluat conducerea in meciurile cu Miskolc, 2-1.

“In aceste momente am decis, in unanimitate, sa jucam ghidati de zicala <sa nu cedezi niciodata>. Maine va fi un alt meci, si noi dorim ca toata lumea sa stie ca nu vom mai accepta sa nu fim tratati asa cum se cuvine, ca o echipa care are ceva de spus in hocheiul romanesc. Vom incepe imediat tratamentele de recuperare, pentru ca maine sa fim intr-o forma optima de joc. Nu pot nega ca, in timpul meciului, cel putin in prima repriza, au fost momente dificile pentru noi dar am reusit sa trecem peste ele si sa intoarcem rezultatul in favoarea noastra. Am avut si noroc, a functionat, inca o data, sistemul de joc creat de Greg, pe care l-am mai folosit si in primul meci impotriva celor de la Dab si maine, vom juca cu aceeasi atitudine pe gheata.” – Kari Rauhanen – antrenor principal Corona Wolves

“Ce pot sa spun, doar ca, ultimul gol a fost ca un puc primit de noi in spate. Inainte de aceasta ultima faza, meciul a fost unul foarte echilibrat si strans, la fel cum preconizam ca va fi si meciul de maine. Playoff-ul este intotdeauna foarte surprinzator, orice se poate intampla, insa, nu regretam nimic, vom juca si maine cu aceeasi atitudine. Este o presiune destul de mare pe umerii nostri, trebuie sa recunoastem acest lucru, insa, ii vom face fata cu siguranta si nu vom lasa ca semifinalele sa se opreasca aici, in Brasov. Nu pot spune ca ii condamn pe arbitri, insa da, trebuie sa spun ca multe dintre deciziile lor, as putea spune ca, au fost ciudate. Si nu, nici acum nu vom spune ca ne pare rau ca am ales Brasovul in semifinale, intrucat, stim sigur ca impreuna stim sa oferim un hochei de clasa.” – Lundh Stephan – antrenor principal Dab Docler

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.