Peste 20 de companii, zeci de locuri de muncă și workshop-uri gratuite la Târgul de Cariere Brașov

TdC 2014

Ediția din această primăvară a Târgului de Cariere de la Brașov, care va avea loc vineri și sâmbătă la Casa Armatei, vine cu numeroase oferte de angajare pentru brașoveni, dar și alte oportunități de carieră. Aproximativ 20 de participanți vor fi prezenți, iar organizatorii anunță că oferta profesională este extrem de variată. Programul este de la 10.00 la 17.00 iar accesul tinerilor în căutarea unei oportunități de carieră este liber.

Oferta companiilor participante cuprinde job-uri în domenii precum producție și tehnică, vânzări, servicii, financiar, marketing, iar majoritatea se adresează în special tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, iar oferte există atât pentru cei cu experiență, cât și pentru debutanți.

Pentru debutanți sau pentru cei care doresc o reconversie profesională, Târgul de Cariere vine cu o ofertă de câteva zeci de internship-uri plătite și cu posibilități de voluntariat.

 

* Întâlniri face-to-face cu reprezentanții unor multinaționale

În prima zi a târgului va avea loc o întâlnire specială între compania IBM și tinerii brașoveni interesați de o carieră în cadrul acestei companii. Patru reprezentanți IBM (un manager, un specialist IT, un recruiter și coordonatorul programului de recrutare pentru absolvenți) vor prezenta programul de internship al IBM, precum și alte oportunități de carieră în cadrul companiei. Întâlnirea va avea loc vineri, 21 martie, de la ora 12.00, la Casa Armatei -Sala Marmura. Pentru a putea participa la întâlnire, doritorii trebuie să aibă studii tehnice absolvite sau în curs și să posede cunoștințe medii sau avansate de limbă germană.

Sâmbătă, Târgul de Cariere va facilita o întâlnire între reprezentanții Continental și tineri brașoveni. În cadrul workshop-ului se va vorbi despre dezvoltarea aptitudinilor necesare pentru a defini, planifica și desemna forța de lucru, coordonarea proiectelor, monitorizarea și evaluarea rezultatelor și gestionarea riscurilor. Workshop-ul va avea loc de la ora 11.00, la Casa Armatei – Sala Marmura.

Participarea la ambele workshop-urieste gratuită în limita a 20 de locuri în privința primului seminar, respectiv 50 de locuri disponibile pentru cel de sâmbătă. Pentru participare e necesară confirmarea printr-un scurt mail la adresa denisa@fapte.org alături de un CV.

La ediția precedentă a Târgului de Cariere de la Brașov au participat circa 3.000 de tineri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.