CJ caută constructor pentru suprafețele de mișcare ale Aeroportului Internațional Brașov

pista

Consiliul Județean Brașov a lansat licitația pentru proiectarea și execuția suprafețelor de mișcare aeroportuare, respectiv calea de rulare alfa, platforma parcare a aeronavelor (apron) și pentru realizarea canalizării pluviale și drenajul pentru suprafețele de mișcare, lucrări incluse în etapa a III-a de realizare a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.  Termenul de depunere al ofertelor este 25 august.

Valoarea totală a investiției este estimată la 28.661.780 de lei din care 2.489.780 lei sunt cheltuieli diverse și neprevăzute.

Calea de rulare va face „alfa” legătura între pista de decolare aterizare și suprafața de parcare aeronave, va avea o lungime de 212 metri o lățime de 23 de metri și acostamente de 7,5 metri fiecare latură.

Suprafața de parcare, îmbarcare și debarcare (APRON) ce asigură zona necesară derulării activităților specifice aeroportuare, îmbarcare, debarcare, verificări, alimentări etc va ave o suprafață de 17.750 de metri pătrați.

Valoarea estimată pentru proiectarea și execuția suprafețelor de mișcare este de 18.615.760 lei (fără TVA), iar pentru execuția canalizarii pluviale va fi nevoie de 10.046.020 lei (fără TVA).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.