Restricții de circulație pe Bulevardul Griviței și pe Strada Bisericii Române

restrictii_circulatie

Compania Apa Brașov va începe miercuri realizarea unui nou sistem de canalizare pe Bulevardul Griviței, pe segmentul cuprins între intersecția cu Strada Plevnei și Zona Onix, cu o lungime de aproximativ 800 de metri. Lucrările se vor efectua pe prima bandă, pe sensul dintspre strada Plevnei spre Onix, pe o porțiune cu o lungime totală de aproximativ 800 de metri. Pentru ca traficul să fie afecatt cât mai puțin, intervențiile se vor efectua pe tronsoane  scurte, cu lungimi cuprinse între 50 și 100 de metri.

Pe Bulevardul Griviței, Compania Apa va înlocui actualele conducte din oțel, cu unele din fontă ductilă, cu diametru de 800 de milimetri. Termenul de finalizare al lucrărilor este estimate la 45 de zile.

Strada Bisericii Române, închisă pe anumite porțiuni

Tot Compania Apa va efectua lucrări și pe Strada Bisericii Române, pe un segment cu o lungime de aproximativ 500 de metri, cuprins între transformator și intersecția cu Strada Avram Iancu. Lucrările se vor desfășura în trei etape. În prima etapă se vor înlocui conductele pe tronsonul cuprins între transformator și strada care duce spre Colină. În cea de-a doua se va interveni pe tronsonul cuprins între intersecția cu Strada Universității și strada Sitei, iar în final se vor schimba conductele de canalizare pede pe segmental cuprins între intersecția acestei artere cu strada Avram Iancu. Pe tronsoanele afectate de lucrări pe strada Bisericii Române vor mai avea acces doar riveranii, iar reprezentanții Companiei Apa estimează că intervenția va fi terminată în aproximativ 30 de zile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.