Susțineți „Made in Brașov”

panorame brasov (3)

Ecomomia Brașovului va fi promovată săptămâna viitoare, între 4 și 7 septembrie, la primul târg „Made in Brașov”, ce se va desfășura pe terenul de baschet al Colegiului Național Andrei Șaguna. Evenimentul, organizat de Clubul Economic German, este inclus în agenda Oktoberfest 2014.

cort saguna

Deschiderea oficială va avea loc în 5 septembrie, la ora 12.00, în prezența ambasadorului Germaniei la București, Excelența Sa Werner Hans Laukdar este invitat și ministrul Educației, Remus Pricopie.

Târgul se va desfășura sub sloganul „Susțineți made in Brașov”, iar la Șaguna vor avea standuri cele mai importante companii care își desfășoară activitatea în municipiu.

„Fiecare mașină din Germania are cel puțin o componentă produsă în Țara Bârsei. În ultimii ani, în Brașov și-au deschis uități de producție multe companii munltinaționale, taote fiind dotate cu utilaje și echipamente de ultimă generație. Unul dintre scopurile acestui târg este de a le prezenta tinerilor aceste unități. Inclusiv în ceea ce privește posibilitatea dezvoltării unei cariere. Oferte de muncă există, firmele sunt deschise, inclusiv în ceea ce privește formarea profesională, astfel că tinerii nu cred că mai au motive să-și dorească să plece în străinătate”, a declarat președintele Clubului Economic German, Werner Braun.

Tot pe terenul de sport al CN Șaguna va fi amenajat, în aceeași perioadă, un loc de joacă pentru copii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.