Viceprimarul Atomei s-a mutat în PLR: „În PNL Brașov nu mai există democrație”

atomei

După ce a afirmat de mai multe ori că nu pleacă din PNL, viceprimarul Brașovului, Adrian Atomei, a anunțat ieri pe un post local de televiziune că a decis să se înscrie în Partidul Liberal Reformator (PLR) al lui Călin Popescu Tăriceanu. El și-a motivat decizia prin faptul că în organizația județeană „nu mai există democrație, mai ales după alegerile interne de anul trecut. În 2013 am candidat pentru funcția de președinte al Organizației municipale. Am câștigat în fața lui Marius Neculoiu. Nu am avut sprijinul președintelui Aristotel Căncescu, iar de un an și jumătate în organizație suntem într-o continuă tensiune”, a declarat Atomei. Mai mult, Atomei a spus că alegerile pentru conducerea filialei județene a PNL, când Aristotel Căncescu a obținut un nou mandat, „nu au fost democratice”. El a mai spus că vor fi și alte plecări din PNL Brașov.

Atomei se așteaptă ca la următoarea ședință a Consiliului Local Brașov să fie schimbat din funcție. „Îmi asum acest risc, pentru că nu țin cu dinții de scaun. Dacă majoritatea din Consiliul Local Brașov îmi va cere să pelc, o voi face”, a afirmat viceprimarul.

De altfel, schimbarea din funcția de viceprimar a  lui Atomei a mai fost anunțată în cursul acestei veri, după consilierul local Radu Puşcariu, membru fondator al filialei PNL Braşov s-a înscris în PLR. Atunci, înlocuitor al lui Atomei a fost anunțat consilierul local Ciprian Bucur.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.