GALERIE FOTO. S-a deschis „Orașul Memorabil”

desch 2

Până în 19 octombrie, în cadrul celei de-a V-a ediții a expoziției „Orașul Memorabil”, în curtea Facultății de Silvicultură (lângă Poarta Ecaterina) și la sediul Ordinului Arhitecților din România (OAR), filiala Brașov-Harghita-Covasna Beethoven nr. 2 (lângă Poarta Schei), brașovenii sau turiștii pot vedea 600 de fotografii din oraș, unele realizate la începutul secolului trecut, altele vechi de câțiva ani.

[scrollGallery id=179]

„Expoziția prezintă reproduceri ale pozelor de familie ale brașovenilor. Ca element de noutate, acum avem câteva fotografii realizate în perioada construirii blocurilor de pe Bulevardul Saturn”, a declarat Ovidiu Taloș, unul dintre coordonatorii proiectului.

Pe aleea de lângă Facultatea de Silvicultură sunt expuse 400 de fotografii, iar la sediul OAR, între orele 9.00 – 15.00 pot fi văzute alte 200 de imagini.

Orașul Memorabil este un proiect cultural demarat în 2010 și organizat în Brașov de Ordinul Arhitecților din România – Filiala Brașov – Covasna – Harghita, scopul lui fiind cultivarea sentimentului de identitate locală.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.