PPDD Brașov virează la dreapta

PDL George Scripcaru Adina Durbaca (3)

După ce în 2012 s-au luptat cu „ciocoii” din toate partidele și au promis o Românie fără taxe, „aleșii poporului” din județul Brașov au început să „tragă pe dreapta”, mai precis la sediul PDL de pe strada Lungă.

Primii care au făcut această mutare au fost cei doi consilierii județeni brașoveni ai PPDD Ionel Fliundra și  Ovidiu Lupu, care au anunțat miercuri că s-au înscris în PDL. „Faptul că PPDD şi-a dat mâna cu reprezentanţii actualei guvernări, cu un partid de stânga, m-a făcut să mă gândesc foarte bine, dacă locul meu mai este aici. Am decis să mă alătur unei formaţiuni de dreapta, fiindcă avem proiecte comune”, a declarat Fliundra.

A urmat „viceprimarul meu”

În acceași zi, viceprimarul Adina Durbacă (PPDD) anunța că „deocamdată nu plec din partid”. Acest „deocamdată” a durat mai puțin de 24 de ore, pentru că astăzi a fost anunțată înscrierea ei în PDL. A fost prezentată chiar de primarul Brașovului, George Scripcaru, care a numit-o „viceprimarul meu”. Odată cu Adina Durbacă, din partidul „celor mulți și nevoiași” a plecat și celălalt consilier local, Daniela Mateescu. Ambele au declarat că au ajuns la concluzia că „doar alături de un partid puternic de dreapta ne putem implementa proiectele și îi putem ajuta pe brașoveni. Avem în vedere construirea unor locuințe sociale și crearea unor locuri de muncă prin atragerea investitorilor”. Cele două, a anunțat primarul, vor face parte din structurile de conducere ale Organizației municipale a PDL Brașov.

Atât președintele PDL Brașov, George Scripcaru, cât și consilierul județean Ionel Fliundra lăsat de înțeles că migrația aleșilor locali din județ va continua. „Aproape toţi consilierii locali din judeţ mă vor urma”, a anunțat Fliundra. „Sunt într-un stadiu avansat și discuțiile dintre conducerile PDL și PPDD dintr-o altă localitate, iar în scurt timp se va lua o decizie finală”, a declarat Scripcaru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.