Mihai Pascu i-a predat atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Brașov lui Claudiu Coman

desch

Mihai Pascu (PC) și Mihai Popa (PSD) înlolocuiți din funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Brașov cu Mihail Veștea (PDL) și Claudiu Coman (PNL). De altfel, până în 23 decembrie, Coman va îndeplini și atribuțiile președintelui Aristotel Căncescu, pe perioada suspendării de drept a mandatului acestuia, ca urmare a dispunerii prelungirii duratei măsurii arestării preventive.

Mihai Popa a fost eliberat din funcție, decizie în favoarea căreia au votat „pentru” dintre cei 33 de consilieri prezenți. Apoi, Mihail Veștea, l-a propus pentru ocuparea funcției de vicepreședinte pe Claudiu Coman, pentru el votând „pentru” 30 de consilieri. Alte două voturi au fost „împotrivă”, iar un vot, chiar al lui, a fost anulat. În faza următoare, cu 33 de voturi „pentru”, noul vicepreședinte a primit mandat să îndeplinească atribuțiile președitelui, fiind astfel ordonatorul principal de credite al CJ.
Celălalt vicepreședinte, Mihai Pascu, și-a prezentat demisia, iar pentru înlocuirea lui Coman l-a popus pe Mihail Veștea (PDL), el primind 30 de voturi „pentru” și două împotrivă.
Înainte de a-i preda locul lui Coman, Pascu a spus că „anul 2014 a fost unul complicat pentru Consilul Județean Brașov, iar problemele nu se vor termina. Suntem într-o perioadă de criză, în care trebuie să susținem Executivul Consiliului Județean”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.