Parcul Stop Discriminării a fost inaugurat la Brașov, pe Bulevardul Ștefan cel Mare

Pe Bulevardul Ștefan cel Mare, lângă Biserica Romano-Catolică Sfânta Cruce Astra, a fost inaugurat astăzi un spațiu de joacă în aer liber, unde pot fi organizate activități de joacă integrate, între copii și tineri cu dizabilități și copii și tineri tipici.

Pentru a realiza acest parc, Asociația Copiii de Cristal a înscris proiectul în cadrul Brașov Heroes 2014, o inițiativă a Fundației Comunitare Brașov, eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locală, realizat în cadrul unei curse cu obstacole, suma strânsă fiind de 2.750 de lei.

În acest moment, Parcul Stop Discriminării beneficiază de un teren de baschet, panouri cu informație detaliată despre autism și despre cum se interacționează cu persoanele care suferă de TSA și urmează să fie dotat corespunzător pentru persoanele cu dizabilități, prin colaborarea cu Primăria.

Prezent la inaugurare, primarul Brașovului a promis că va extinde zona destinată persoanelor nevoi speciale din acest prin parc prin instalarea unui set de opt aparate de fitness special create pentru utilizatorii du deficiențe loco-motorii.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.