Superoferta unui europarlamentar PSD: Aeroportul Brașov poate fi făcut cu bani de la UE

Luni seara s-au lansat candidații PSD Brașov pentru localele din 5 iunie. Au fost discursuri mobilizatoare, încurajări din partea președintelui partidului, Liviu Dragnea. Și, așa cum se cuvine într-o campanie electorală, multe promisiuni.

Cum era de așteptat, proiectul Aeroportului a fost una dintre temele preferate ale social-democraților. Toți cei care au avut ceva de spus început prin a constata că nu avem aeroport, dar avem mare nevoie de el.

Una dintre invitate a fost europarlamentara Claudia Țapardel, care a făcut promisiunea supremă: „Aeroportul de la Brașov poate beneficia de finanțare europeană”. Asta după ce, ani de-a rândul, s-a spus că nu se pot accesa bani europeni pentru această investiție. A spus-o fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a spus-o senatorul brașovean Viorel Chiriac, iar lista poate continua cu reprezentanții Consiliului Județean Brașov. Nu a spus că se poate nici măcar Liviu Dragnea, fost ministru al Dezvoltării.

Dar, europarlamentarul a spus că se poate! Nu a explicat cum ar putea beneficia de finanțare un proiect început, care nici măcar nu este inclus în Master Planul General privind Transporturile. Dar, în campania electorală, nimic nu este imposibil și, dacă tot este europarlamentar, poate că doamna Claudia Țapardel știe mai bine ce se poate și ce nu se poate finanța cu bani europeni.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.