Nici o victorie! România a părăsit Euro 2016

 

 

 

 

 

Doar suporterii au făcut cinste României. Naționala tricoloră se întoarce acasă, după ce a pierdut partida cu Albania. Albanezii au marcat la finalul primei reprize, prin Sadiku, după o erore a lui Tătărușanu, care nu a gestionat bine o centrare. România a avut câteva situații favorabile în prima repriză, ocazii, însă, practic, a început să joace după minutul 60. Sânmărtean a reușit să mai dea consistența jocului, însă nu decisive. În a doua repriză singura ocazie notabilă a fost bara lui Andone. După meci, Tătărușanu a spus că așa e în fotbal, exista greșeli, iar Săpunaru a spus că a dorit calificarea, dar nu s-a reușit. „Ne-am dorit dar nu am putut. Au fost mai buni si au meritat victoria. Nu s-a putut”, a declarat Ciprian Tătărușanu.

„Era o șansă importantă pentru noi. I-am dezamăgit pe fani, ne-am dezamăgit pe noi. E o seara neagră pentru noi”,  a spus Nicolae Stanciu

„Ne doare înfrângerea. Am făcut tot ce am putut. Albania nu mai e cea de pe vremea mea. 30 de minute am jucat bine. Am avut o gafă în apărare și primit gol dintr-o altă eroare. În doua repriză am încercat. Îmi este greu să le reproșez ceva băieților. Am vrut, dar atât am putut. Pe jucătorii trebuie să îi luăm așa cum sunt. Opt dinte ei nu au contracte și au un viitor nesigur. În ceea ce privește Albania, dintre 23 de jucători din lot, 21 joaca la echipe din Europa și o fac bine. Nu e o părăsire rușinoasă a Euro 2016. Am obținut un punct, am marcat două goluri Cred că a fost o performanță că am ajuns aici. Sânmărtean are 36 de ani. El poate să ajute echipa, dar îi este foarte greu să înceapă meciul ca titular, în condițiile unei partide cu angajament total. Cu ce rămâne  naționala: Îmi este greu să e reproșez băieților că nu și-au dorit și nu au putut. Am făcut un meci bun cu Franța. Am avut momente bune cu Elveția. În multe momente meritam să ne calificam. În alte momente nu. Cât timp nu ai obținut nici o victorie, e greu să spui că meritai să te califici. O victorie și calificare împlinea această generație de jucători. Au făcut tot ce au putut pentru a ajunge la Euro 2016” – Anghel Iordănescu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.