„Fata lui tata” a fugit de presă. Nici tata nu pare prea încântat de ideea de a fi în centrul atenției

Familia Mareș este noua vedetă a județului Brașov, asta după ce Mara  Mareș este capul de listă al PNL Brașov pentru Camera Deputaților. Toți ochii și obiectivele camerelor de luat vederi sau ale aparatelor foto sunt pe Mara și pe tatăl ei, consilierul județean liberal Ioan Mareș. Reacția este normală, din moment ce, la numai 24 de ani, Mara a surclasat nume grele ale PNL Brașov.

mara-mares

Toți vor să știe cum este posibil ca tânăra, care a absolvit un liceu din localitatea britanică Oxford, iar acum este masterand la o universitate din Londra, a reușit să fie numărul unu. Ba mai mult, mai mulți liberali au spus că Mara a fost propulsată pe liste la insistențele tatălui ei, așa că i s-a spus „fata lu’ tata”. Ea a negat această ipoteză, argumentul ei fiind că un președinte de organizație locală nu avea cum să o impună pe primul loc pe lista PNL pentru Camera Deputaților, ceea ce înseamnă că, automat, va ajunge în Parlament.

Ba mai mult, ea a spus să a fost pasionată de politică de când era mică, iar tatăl ei a intrat în politică după ce a descoperit pasiunea ei.

Pe de altă parte, nici ea, nici tatăl ei, un consilier „de pluton”, care vine la ședințe, votează și pleacă, nu par foarte prietenoși cu presa. Miercuri, când s-au depus listele de candidați, Mara a venit cu tata la Biroul Electoral Județean, a spus ce a învățat de acasă, iar când au început să i se adreseze întrebări a fugit.  După un timp, a revenit, a mai spus câte ceva, apoi a plecat odată cu ceilalți liberali care au mers la Biroul Electoral Județean, urcând la etajul întâi a Prefecturii, unde este biroul șefului Consiliului Județean, Adrian Veștea, care este și președinte al PNL Brașov. După un timp, Mara a avut o „tentativă de evadare”, dar când a văzut că în holul prefecturii mai sunt oamenii cu microfoane, aparate foto sau camere de luat vederi a făcut stânga împrejur.

ioan-mares-2

Cum „așchia nu sare departe de trunchi”, consilierul județean Ioan Mareș a avut zilele trecute un comportament asemănător fetei. În timpul ultimei ședințe de plen, domnul consilier, bărbat în toată firea, și-a acoperit fața cu mâna în momentul în care a „simțit” camerele foto îndreptate spre el.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.