3-10 decembrie: Festivalul de Dramaturgie Contemporană.

Consilierii locali brașoveni au aprobat în ședința de plen de astăzi un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 200.000 de lei în vederea organizării sumei de 200.000 de lei pentru Festivalul de Dramaturgie Contemporană, care va fi organizat de Teatrul Sică Alexandrescu (TSA) Brașov.  Totodată, a fost anunțată perioada de desfășurare a festivalului: 3 – 10 decembrie.

Inițial, pentru festival a fost alocată suma de 150.000 de lei, dar, a explicat viceprimarul Costel Mihai, „având în vedere că în 29 septembrie și în luna octombrie, teatrul nu a mai primit  subvenții în valoare totală de 191.000 de lei, pentru că nu s-au jucat piesele de teatrul, 50.000 de lei din această sumă va fi utilizată pentru organizarea festivalului”.

Proiectul a fost aprobat de cei 19 consilieri locali prezenți la ședință, ceilalți opt fiind absenți motivat.

Până ieri, confirmaseră prezența la festival șase dintre cele șapte teatre către care s-au transmis invitații, respectiv Teatrul Mic din Bucureşti, Teatrul Nottara din Bucureşti, Teatrul Metropolis din Bucureşti, Teatrul Naţional din Sibiu, Arcub din Bucureşti şi Teatrul de Stat din Chişinău. Cel care nu a răspuns a fost Teatrul Național din Cluj-Napoca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.