Ceferiştii de la Braşov nu au declanşat greva! Au fost mai „norocoşi” decât colegii din ţară

Reparatorii de locomotive din Braşov nu au avut motive să declanşeze greva, susţin liderii de la Braşov. Ei fac astfel notă discordantă faţă de colegii lor din ţară care în această dimineaţă au oprit lucru,pentru un protest spontan.

Nemulţumiţi că nu şi-au luat salariile în data de 15 aprilie, angajaţii Societăţii Comerciale de Reparaţii Locomotive (SCRL) din Bucureşti, Piteşti, Suceava, Iaşi, Ploieşti şi Jibou au întrerupt în această dimineaţa lucrul.
În schimb, a declarat preşedintele Federaţiei Reparatorilor de Locomotive, Emilian Bunescu, cei aproximativ 200 de salariaţi ai secţiei din Braşov, unde este şi sediul central al firmei şi-au luat banii. „Salariile celor din Braşov, inclusiv ale directorului general, au fost virate încă de ieri, de la ora 14.00. În alte localităţi, banii nu s-au dat, pentru că societatea are conturile blocate, iar filialele locale ale băncii prin care se plătesc salariile nu au permis efectuarea viramentelor. Conducerea SCRL ar fi trebuit să ia legătura cu sediul central al acestei instituţii financiare, astfel încât să nu se ajungă la această situaţie. Oamenii sunt nemulţumiţi, mai ales că pentru plata salariului directorului s-au găsit soluţii”, a declarat Bunescu în această dimineaţă.
Bunescu a mai precizat că, din cei aproxmativ 2.000 de salariaţi ai SCRL, 1.400 nu şi-au primit încă banii, iar conducerea companiei „nu ne-a spus când se va rezolva această problemă, mai ales că, pe lângă Braşov, şi în alte localităţi băncile au înţeles că sumele alocate plăţii drepturilor salariale nu pot fi blocate”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.