GALERIE FOTO/ Fetele s-au întrecut pe ele însele la SkirtBike. Număr record de participante la Braşov

Aproximativ 200 de fete îmbrăcate chic au participat ieri la SkirtBike, prima ediţie organizată la Braşov. Numărul mare de participante a depăşit aşteptările organizatorilor, care se aşteptau să adune la start până la 150 de persoane.

Fetele cochete au parcurs ieri traseul primărie – Primăria Brașov – str. Nicolae Iorga – str. Lungă – giratoriu Livada Poștei – blvd. Eroilor – blvd. 15 Noiembrie – Calea București – giratoriu Poienelor – blvd. Saturn – blvd. Alexandru Vlahuță – blvd. Gării – str. Aurel Vlaicu – blvd. Griviței – str. 13 Decembrie – blvd. Iuliu Maniu – str. Lunga – str. De Mijloc – str. Nicopole).

[scrollGallery id=64]

Chiar dacă au terminat cursa, emoţiile continuă pentru participantele la Skirt Bike. Până la data de 6 iunie se va alege Cea mai chic biciclistă, din rândul celor care au participat la sesiunea foto se la finalul cursei de ieri.
Potrivit http://skirtbikebrasov.wordpress.com/,  Cele mai chic bicicliste vor fi alese conform următorului regulament:

  • concursul este valabil pentru toate biciclistele care vor pedala la prima ediție SkirtBike Brașov și își dau acordul participării la această competiție;
  • participantele vor alege pana in data de 06 Iunie 2013 o singură fotografie cu ele dintre cele realizate la parada SkirtBike Brașov, pentru a fi folosită în cadrul acestui concurs;
  • pe 07 Iunie 2013 fotografiile vor fi postate pe pagina de facebook si pe blog și vor putea fi votate de către public timp de o săptămână, până pe 13 Iunie ora 23.59;
  • punctajul este format din 60% votul publicului si 40% votul juriului format din partenerii și sponsorii SkirtBike Brașov;
  • primele 9 clasate vor fi anunțate pe 14 Iunie și vor fi premiate în cadrul unei ședințe foto pe 2 roți;

În final vor fi acordate trei premii şi şase menţiuni.Câştigătoarele vor primi din partea sponsorilor şi a partenerilor, vouchere cu cumpărături, mini-sejururi la Azuga, sesiuni de detox, împachetări, manichiură, coafură, intrări la SPA sau abonamente la aerobic.

 

SkirtBika debutat în România în anul 2010, prin iniţiativa a două bicicliste din București şi este singurul eveniment ciclist destinat cu precădere biciclistelor care vor să demonstreze că pedalatul nu este numai un sport.

Proiectul SkirtBike are la bază mișcarea globală “cycle chic” și are ca scop principal încurajarea femeilor să utilizeze bicicleta zi de zi, celebrând independeța pe care aceasta le-o oferă printr-o paradă elegantă și colorată.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.