Scripcaru: „Dacă ar sta în pixul meu, aş mări salariile la RAT”

„Dacă ar sta în pixul meu, le-aş mări salariile angajaţilor de la RAT”, a declarat primarul George Scripcaru, care spune că la Regia Autonomă de Transport va fi nevoie de reorganizare, chiar de restructurare, astfel încât să crească salariile soferilor.. Dacă pleacă 100 de oameni, salariile şoferilor pot creşte cu 10%” , a declarat Scripcaru.

Luni, Municipalitatea va lansa anunţul de concurs pentru noul management al RAT. Cei care vor să vină la conducerea Regiei trebuie să prezinte un plan de restrtucturare coerent, care să îi mulţumească şi pe angajaţi, dar şi Consiliul Local, în subordinea căruia se află RAT.

„În interiorul RAT va fi nevoie de reorganizare, chiar de restructurare, astfel încât să crească salariile profesorilor. Dacă pleaca 100 de oameni, salariile şoferilor pot creste cu 10%.(…) „Noua echipa ce va fi la conducerea RAT, dar şi actualii angajaţi ar trebui sa cântarească: salarii mai mari sau mai multe locuri de muncă.”, a declarat primarul Braşovului, George Scripcaru.

„Transportul public nu e o joacă. Pierderile trebuie recuperate. Le-am cerut să înţeleagă lucrul ăsta. Dacă nu vor relua lucrul, cineva va trebui să raspundă”, a mai declarat Scripcaru. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.