„Rockstadt Extreme Fest“, în week-end la Râşnov

gorjia

La Râşnov se va auzi în acest week-end muzica metal rock, în cadrul primei ediţii a Festivalului „Rockstadt Extreme Fest“. Cele mai importante nume prezente la Râşnov sunt trupele „Gojira“ din Franţa şi „Napalm Death“ din Marea Britanie.


„Gojira“, o adevarată emblemă a progressive death metal-ului francez, ajunge în premieră în Europa de Est în calitate de headliner, pe scena „Rockstadt Extreme Fest“.

În ceea ce-i priveşte pe britanicii de la „Napalm Death“, ei sînt number one în universul metal-ului extrem. Britanicii au lumea cu sound-ul lor brutal şi mesajul puternic, de implicare socială, bogat în conotaţii politice şi valori etice. După 14 albume şi 30 de ani pe scenă, „Napalm Death“ continuă să deţină supremaţia mondială, în zona grindcore-death metal.

Biletele pentru zilele festivalului se mai pot cumpăra la intrarea în zona unde au loc concertele şi costă 65 de lei pentru fiecare seară.
Mai mult, organizatorii au scos deja la vânzare, biletele pentru a doua ediţie a festivalului, care se va desfăşura în perioada 29-31 august 2014. Acestea pot fi cumpărate online, pe site-urile www. Biletoo.ro, www.BLT.ro, www.MyTicket.ro , www. Eventim.ro , www.IaBilet.ro şi www.Metalhead.ro/bilete, dar şi de la magazinele care fac parte din reţeaua Biletoo.

Pe perioada festivalului din acest an, un abonament pentru anul viitor costă numai 70 de lei, în timp ce de săptămâna viitoare şi până la sfârşitul anului acestea vor costa 100 de lei.
În perioada ianuarie – 14 iulie 2014, abonamentele pentru ediţia viitoare vor costa 130 de lei, după care preţul lor va urca la 150 de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.