Victor Crivoi a câştigat turneul de tenis de la Dinamo. De mâine începe challenger-ul BRD de la Olimpia

tenis superbet

Victor Crivoi, favorit nr. 1, a câştigat astăzi cea de a 13-a ediţie a turneului futures de la arenele Dinamo Braşov. Tenismanul român l-a învins în finala Superbet Tennis Trophy 2013 pe italianul Filippo Leonardi, după aproximativ o oră şi jumătate de joc.

Victor Crivoi a câştigat cu 6-4, 6-2 finala de simplub a turneului futures de la Braşov, în care a fost principal favorit.

Crivoi a primit un cec în valoare de 1.440 de euro, iar învinsul său, Filippo Leonardi, un cec de 850 de euro.
Pentru ambii finalişti, de mâine urmează turneul challenger de la arenele Olimpia. În urma tragerii la sorţi, la turneul internaţional Braşov BRD Challenger, care va avea loc în perioada 1-8 septembrie la Olimpia, Victor Crivoi va juca în primul tur împotriva colegului său, Adrian Ungur- favorit 2 al turneului.

Turneul internaţional BRD Challenger Braşov îl are ca favorit 1 pe Andreas Haider-Maurer (88 ATP, Austria), campion anul acesta la Timişoara şi Poznan şi învingătorul ediţiei trecute a turneului braşovean.

1 Comentariu

  1. scor general 3-2, ecipha similară a Finlandei și a rămas een Grupa 1 a Zonei Euro-Africane. Victor Crivoi a fost cel care a punctat decisiv een această eente2lnire. Ziua 1 Jarkko Nieminen Victor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.