Hotel şi magazine de lux, în locul fostului Spital Dermato

dermato

Cumpărătorul clădirii de pe Şirul Gheorghe Dima, nr. 1, a obţinut săptămâna aceasta, de la Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism (CTATU) din Primăria Braşov, avizul pentru stidiu de oportunitate aferent proiectului „PUZ – Construire sediu de firmă şi hotel, Şirul Gheorghe Dima nr. 1, Braşov”. Comisia şi-a dat acordul condiţionând ca zona studiată în vederea elaborării documentaţiei să fie extinsă până la strada Nisipul de Jos. 
Astfel, în imobilul fostului spital se va amenaja un complex de birouri, un hotel, un restaurant, o parcare subterană şi spaţii comerciale de lux. Proiectul, se arată în documentaţia depusă la CTATU va respecta Regulamentul Local de Urbanism aferent – „PUZ – Zona Istorică Braşovul Vechi” şi „PUZ – Zona de rezervaţie de arhitectură Cetate Braşov” – şi se va lua în considerare modernizarea circulaţiei auto în zonă prin propuneri de amenajări ale arterelor rutiere sau intersecţiilor deficitare.
Clădirea fostului spital de Dermatolologie a fost vândută de consiliul Judeţean Braşov pentru suma de 1,8 milioane de euro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.