Jos sistemele de blocare de pe locurile de parcare!

blocator - Copy

De săptămâna viitoare intră în vigoare noul Regulament de atribuire și folosire a locurilor din parcările de reședință din oraș. Pe lângă faptul că brașovenii trebuie să semneze contracte de închiriere cu o valabilitate de cinci ani, dar cu plata anuală a obligațiilor, documentul mai impune și demontarea triunghiurilor metalice montate pe locurile de parcare. Acest lucru, spun reprezentanții Primăriei Brașov, se va întâmpla în timp.
Articolele care reglementează acest aspect:

Art 32
(1) Asigurarea exclusivității locului de parcare se face pe bază de semnalizare verticală și orizontală de către Primăria Municipiului Brașov.
(2) Locurile de parcare vor fi delimitate, marcate, numerotate și semnalizate prin indicatoare de circulație de către Primăria Municipiului Brașov”. 

„Art. 35
(1) Constituie contravenții la prezentul Regulament următoarele fapte, dacă nu au fost săvârșite în altfel de condiții încât, potrivit legii, să fie considerate infracțiuni:
b) Montarea unui dispozitiv de blocare pe locul de parcare și se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei și ridicarea dispozitivului de blocare”.

Mai exact, susțin reprezentanții municipalității brașovene, abonații nu își vor mai putea monta „opritoare” care să blocheze accesul altor vehicule pe locurile lor, iar dispozitivele deja existente trebuie îndepărtate. Până acum nu a fost anunțat termenul în care acestea trebuie să dispară de pe locurile de parcare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.