Evenimentele lunii iunie la Ceai et Caetera

Ceainăria Ceai et caetera din Schei organizează săptămânal activităţi dedicate iubitorilor de bord-games. Pasionaţii de lectură şi fotografie pot găsi şi ei ceva pe placul lor, în cel puţin o seară a săptămânilor dinluna iunie.

 

Programul complet al activităţilor de la Ceai et caetera, pentru luna iunie:  

 

  • Clubul de board games – În fiecare zi de luni, de la ora 19h00, are loc . „Îţi aminteşti când mama îţi zicea: La masă nu ne jucăm. Vezi tu, mamele nu au întotdeauna dreptate!” Sună cunoscut? 

 

  • Întâlnirea clubului de Go CS Tengen din Brașov – În fiecare marți de la ora 19h00.
  • Puzzle Night- competiție la Brașov – În fiecare miercuri de la 19h00. 

Formează-ţi o echipă de maxim 4 persoane şi participă la o competiţie unică de construit Puzzle. Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi dorinţă de distracţie.
Înscrierile pentru seara de puzzle se fac la una din adresele de e-mail: contact@lumeaboardgames.ro, contact@ceaietc.ro sau telefonic la: 0731.837.596.
Vor fi 10 etape, iar la sfârșitul campionatului va fi un premiu – surpriză acordat echipei câștigătoare.
Intrare: 30lei/echipă (prețul include puzzle-ul pe care îl veți lua acasă la sfarșitul fiecărei etape).

  • Friday Night Magic- În fiecare vineri de la 19h00 MagicThe Gathering este primul joc apărut, de tipul „trading card game”. În 2011, la nivel mondial, comunitatea avea peste 11 milioane de jucători. Persoanele interesate să se distreze, dar care vor să își dezvolte abilitățile strategice sunt așteptate în fiecare zi de vineri, să intre în comunitatea jucătorilor de Magic The Gathering, din Brașov.

 

  • Colțul cu idei deștepte : cadouri sau pretexte pentru a le face o bucurie celor dragi… și pentru a face în același timp o faptă bună. De ziua cuiva drag sau când ai un motiv special de bucurie, în ceainărie te așteaptă un colț dedicat. Fie că cei dragi sunt mai tineri sau mai în vârstă, cu siguranță vor aprecia efortul depus de artizanii brașoveni care au desenat, pictat, cusut, modelat cercei veseli, broșe unicat, rame de fotografie, eșarfe,  genți cu pisici și cu maci, vederi  sau felicitări.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.