Testare de vehicule offroad la Râşnov

Producătorul mondial Can-Am își lansează toată gama  de noi modele Bombardier Recreational Products&Vehicles (BRP) pentru 2017. Între 4 și 18 octombrie, peste 1200 de distribuitori, dealeri și jurnaliști de pe toate cele șapte continente vor fi prezenți la Râșnov pentru a vedea și testa vehiculele off-road. Clubul Can-Am 2017 se va desfășura sub umbrela RâșnOff Road, eveniment aflat la prima ediție ce își propune să devină unul de tradiție, o adevărată olimpiadă off-road, care să aducă laolaltă toți producătorii și dealerii de vehicule off-road, inclusiv motociclete.
În primele două zile, 150 de jurnaliști din toată lumea vor veni la Râșnov pentru a face cunoștință cu modelele 2017 BRP produse de Can-Am, iar în următoarele 12 zile, peste 1000 de distribuitori din domeniul off-road de pe toate continentele  vor ajunge aici. Organizatorii le-au pregătit tuturor safari-uri cu noile vehicule pe trasee aprobate de autoritățile locale în pădurile din Râșnov. Pe Valea Cărbunării, pe toată durata RâșnOff Road, vor avea loc demonstrații cu noua gamă de vehicule sport (Maverick, X3). De asemenea, în fiecare zi a evenimentului, în Valea Cetății, vor avea loc demonstrații trial de îndemânare, unde se va verifica cât de utile și performante sunt noile BRP în munca de zi cu zi a celor care nu le folosesc în scopuri recreaționale.
„Am ales Râșnovul ca destinație pentru lansarea mondială a noii game de Bombardier pentru că este aproape de București și de aeroportul internațional, căci avem oaspeți din absolut toate colțurile lumii, pădurile și traseele sunt unele dintre cele mai frumoase din țară, am primit sprijin logistic și nu numai din partea autorităților locale. Ne dorim să ținem acest eveniment la Râșnov și în anii care urmează, să îl dezvoltăm, să creăm o adevărată olimpiadă off-road care să devină una de referință națională și internațională în domeniu”, a declarat Matei Roșu, director general Euronautica International.
„Este o onoare pentru noi să fim gazda unui eveniment de o asemenea talie, care pune orașul nostru pe harta internațională a evenimentelor din domeniul off-road. Râșnovul poate susține o astfel de manifestare, așa că am sprijinit cu bucurie organizatorii cu tot ce ne-a stat în putere, cu atât mai mult cu cât am primit asigurări din partea acestora că vor trata cu multă grijă mediul înconjurător pe parcursul celor 14 zile de demonstrații și trasee”, a declarat viceprimarul Râșnovului, Liviu Butnariu.
„Suntem foarte bucuroși că cea mai importantă firmă din domeniul off-road, Can-Am, a ales localitatea noastră pentru lansarea mondială. Sperăm ca invitații din toată lumea să se simtă bine la Râșnov și să revină în anii următori. Ne dorim ca acest sport, off-road-ul, să crească și în țara noastră în mod responsabil, cu respect pentru mediul înconjurător. Asta ne și dorim să facem la RâșnOff Road”, a declarat inițiatorul acestuia, Cătălin Nan.
Pe 9 octombrie, toți deținătorii de BRP din județ sunt invitați să participe cu vehiculele lor la o competiție trial, în cadrul RâșnOff Road, unde își vor putea testa îndemânarea în domeniul off-road.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.