Încă mai e de lucru la corpul vechi al Maternității Brașov. Vezi când va fi gata

După doi ani de lucrări, cu schimbări de proiect, discuții cu constructorul și alte probleme, lucrările de modernizare a corpului vechi al Maternității Brașov ar putea fi gata în luna august. Cel puțin așa a anunțat miercuri, la Săcele, Ministrul Sănătății, Florian Bodog.

Lucrările la unitatea sanitară brașoveană sunt realizate de Ministerul Sănătății, printr-un program al Băncii Mondiale, iar în cazul Maternității din Brașov, Bodog a spus că a fost nevoie e semnarea unui act adițional.

„Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a venit la minister pentru a discuta proiectul Maternității și am semnat un act adițional la contractul de finanțare, pentru că era nevoie de unele intervenții suplimentare. Este un proiect pe care mi l-am asumat și sper să nu regret”, a precizat Bodog.

Ministrul a  mai spus că proiectul de la Brașov a fost monitorizat, specialiștii ministerului venind periodic la Brașov, pentru a monitoriza progresul lucrărilor.

Conform estimărior recente ale administrației județene, lucrările de modernizare a corpului vechi al Maternității Brașov ar fi trebuit să fie gata în luna august.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.