Funcția de manager al Filarmonicii Brașov a fost scoasă la concurs. Noul director ar putea fi anunțat în 19 octombrie

După 7 ani de interimat, Filarmonica Brașov va avea un manager stabilit prin concurs. Anunțul pentru ocuparea acestui post a fost postat miercuri pe site-ul Primăriei Brașov, iar dosarele de candidatură vor putea fi depuse la Centrul de Informare a Cetățenilor, până în 15 septembrie.

Condițiile de participare vor fi cele generale, prevăzute de OUG nr. 189/2008  privind managementul instituțiilor de spectacole.  Astfel, candidații care vor să se înscrie la acest concurs trebuie să aibă, printre altele, diplomă de licență în domeniul muzică, o vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani și o experiență de 3 ani în domeniul activității manageriale sau cursuri de specializare în management.

Chiar dacă legislația permite autorității tutelare să impună unele condiții specifice, noi am ales să cerem respectarea criteriilor stabilite prin OUG 189/2008, pentru a  permite mai multor persoane să participe la concurs. Cel mai târziu în 19 octombrie, în cazul depunerii unor contestații, ar putea fi anunțat noul manager al Filarmonicii”, a declarat viceprimarul Brașovului, Costel Mihai.  

Actualul director interimar al Filarmonicii Brașov, Liviu Mateș, ocupă această funcție încă din 2010.

Tot director interimar are și Opera Brașov, iar în această perioadă se lucrează și la caietul de obiective pentru funcția de manager al acestei instituții.

1 Comentariu

  1. Sper din suflet sa fie un om de valoare, Brasovul merita sa-si pastreze cultura.Sa ne ajute bunul Dumnezeu in aceasta alegere!

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Filarmonica Brașov are un manager nou după 7 ani, după un concurs care a durat aproape două luni – Brasov Metropolitan
  2. Filarmonica Brașov are un manager nou după 7 ani. Concursul a durat aproape două luni – Brasov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.