Primăria Făgăraș s-a plictisit să aștepte după CNAIR: își construiește singură artera ocolitoare a municipiului

După ani în care a negociat cu Ministerul Transporturilor și fosta Companie Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (transformată între timp în Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră) construirea variantei de ocolire a municipiului Făgăraș, primăria localității a decis să preia inițiativa și să facă pe forțe proprii investiția. 

 „La începutul anilor 2000, Primăria Făgăraș a predat Ministerului Transporturilor un de drum de exploatare pe care urma să se realizeze Ocolitoarea. Având în vedere că lucrările nu au mai început, am decis să luăm înapoi drumul, iar în această perioadă se lucrează la documentațiile cadastrale, astfel încât să putem obține finanțarea pentru lucrări. Pentru realizarea ocolitoarei municipiului avem trei alternative de finanțare, respectiv fondurile europene, Programul Național de Dezvoltare Locală și contractarea unui împrumut, iar noi vom alege soluția care se va putea aplica cel mai repede”, a mai spus primarul Făgărașului, Gherghe Sucaciu.

 

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Ocolitoarea de pământ a Făgărașului, care există doar pe hârtie, va fi deszăpezită. Face parte din categoria drumurilor naționale – Brasov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.