Din decembrie se închide Corpul A al Colegiului de Informatică Brașov. Liceeni ar putea face și schimbul doi

Elevii Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil” Brașov ar putea învăța în două schimburi din luna decembrie, când Corpul A va fi închis temporar pentru reparații. Aceasta este una dintre alternativele luate în calcul de conducerea liceului, care nu exclude nici posibilitatea liceenii ca liceeni să fie mutați în altă parte.
 

Alternativele au fost prezentate de directorul liceului, Milena Popa, în timpul festivității de deschidere a anului școlar 2017 – 2018. 
„În luna decembrie va trebui să alegem între organizarea activităţii didactice în două schimburi sau mutarea elevilor într-un alt spaţiu. Știm că lucrările efective începe în 4 – 5 octombrie. În prima fază se va lucra la acoperiş, perioada estimată pentru finalizarea acestei faze fiind de 60 de zile.  În această perioadă cursurile se vor desfăşura normal. Ulterior va fi eliberat corpul vechi și va trebui să alegem între a organiza cursurile în două schimburi sau a muta elevii care învață în această aripă în alt spațiu din oraș”, a declarat directorul. 
Proiectul de reabilitare a Colegiului Național de Informatică este cofinanţat prin Programul de Cooperate Româno – Elveţian cu suma de 8,82 milioane de lei, iar contribuţia municipiului Braşov este de 3,82 milioane de lei. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.