„Braşov, Oraş din Poveste”. La Târgul de Crăciun din Piața Sfatului vor participa și orașele înfrățite, Linz și Nurnberg

Foto credit: Şerban Călin

Târgul de Crăciun „Braşov, Oraş din Poveste”, din  Piața Sfatului va avea loc în acest an în perioada 6 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018. În centrul Brașovului vor fi aduse 40 de căsuțe din lemn, pentru comercianți, puse la dispoziție de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, iar un loc special va fi alocat standurilor orașelor înfrățite cu Brașovul – Linz și Nurnberg, care au tradiție în astfel de evenimente.

Din cele 40 de căsuțe amplasate în Piața Sfatului, două vor fi pentru băuturi, 17 pentru produse alimentare de sezon și 21 pentru produse nealimentare.

În acest an vor exista trei tipuri de căsuțe, două cu dimensiuni de 3×2 metri, iar un tip cu dimensiune de 2x3metri.

Procedura de atribuire a căsuțelor către comercianții interesați de închiriere va începe pe 1 noiembrie, prin depunerea dosarelor de înscriere. Dosarul pentru participarea la târgul „Braşov, Oraş din Poveste” va cuprinde următoarele documente:  Cerere tip ocupare domeniul public, Certificat de neurmărire fiscală eliberat de Direcția Fiscală Brașov, aflat în termen de valabilitate, Copie după Codul Unic de Înregistrare ( CUI  ) al agentului economic, Copie după actul de identitate al reprezentantului legal, Descrierea detaliată a produselor, Simulare foto a  produselor comercializate.

Dosarele care nu conțin documentele solicitate vor fi respinse. Dacă numărul participanților este mai mare decât numărul căsuțelor puse la dispoziție  se va proceda la licitație pentru ocuparea domeniului public. Licitația va porni de la 3 lei/mp/zi.

Ofertele financiare se vor depune până la data de 17 noiembrie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.