GALERIE FOTO. Mesajul brașovenilor: „Nu se mai poate! Vrem anticipate”

Aproximativ 400 de brașoveni au participat duminică seara la un nou protest pentru independența justiției, desfășurat conform programului clasic: oamenii s-au strâns în fața Prefecturii Brașov, după care au pornit în marș spre Piața Sfatului.

În fața Prefecturii, printre altele, protestatarii au scandat:  „De sărbători, fără infractori”, „Dragnea, unde ești? Că venim la București”. Totuși, spre deosebire de protestele anterioare, când oamenii nu considerau oportune alegerile anticipate, de data aceasta brașovenii au adăugat, pe lunga lista de revendicări și acest lucru.  „Nu se mai poate! Vrem anticipate”, au scandat brașovenii.

Când au intrat în Piața Sfatului, protestatarii le-au transmis un mesaj și brașovenilor și turiștilor care erau la căsuțele din jurul Muzeului Județean de Istorie: „Nu stați la plăcinte, și pe voi vă minte”.

În Piața Sfatului, brașovenii au desfășurat tricolorul de mari dimensiuni, au cântat „Deșteaptă-te române”, dar au și ținut un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”232″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Protestul s-a încheiat după ora 20.00, fără nici un fel de incidente.

Marți, mai mulți brașoveni au anunțat că vor merge marți la protestul de la București, iar alții vor „picheta” în aceeași zi sediul PSD Brașov, din Piața Sfatului.

Dacă la protestul de la Brașov nu și-au făcut apariția personalități politice, la cel din București a participat, printre alții, președintele PNL, Ludovic Orban, alături de care s-a fotografiat și deputatul liberal de Brașov Mara Mareș.

1 Comentariu

  1. Asa va trebuie daca ati fost lenes si ati lăsat pensionarii sa voteze!Acum iesiti din case faceti pe erorii !

1 Trackback / Pingback

  1. Aproximativ 20 de brașoveni au protestat luni seara în fața Prefecturii – Brasov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.