„Cerbul de Aur“ ar putea reveni la Braşov în 2018

După 9 ani de la ultima ediţie, la Braşov s-ar putea organiza, din nou, Cerbul de Aur.
Televiziunea Română şi Guvernul României au anunţat încă de anul trecut că intenţionează ca anul acesta, când se aniversează Centenarul Marii Uniri să organizeze festivalul, astfel că municipalitatea braşoveană a început să se pregătească aştaptă de la TVR un semn pentru a introduce în buget cofinanţarea evenimentului.
 
Miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Braşovului, Costel Mihai, a anunţat că în bugetul local pe anul în curs este „prins” Festivalul Cerbul de Aur. „Dacă vor fi intenţii ferme din partea Televiziunii Române şi a Guvernului României, vom putea aproba cofinanţarea aferentă municipiului Braşov. Aşteptăm documente scrise, apoi în Consiliul Local va fi apobată contribuţia financiară a municipiului Braşov”, a precizat viceprimarul.  
 
Pe de altă parte, viceprimarul a anunţat că în cursul acestui an, pentru organizarea evenimentelor culturale dedicate Centenarului, în bugetul local este alocată suma de 1,5 milioane de lei, pentru cofinanţarea unor proiecte. De asemenea, el a anunţat că a vorbit cu directorul Filarmonicii Breaşov, iar anul acesta ar putea ajunge la Braşov Ricardo Muti, care a dirijat concertul de la Viena din 1 ianuarie 2018. 
Totodată pentru 1 Decembrie 2018, viceprimarul Braşovului a promis un „eveniment mare”.

1 Trackback / Pingback

  1. TVR confirmă intenția de a organiza Cerbul de Aur în 2018 – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.