„Ecologistul“ Cătălin Nămăescu a reușit să ajungă funcționar la o primărie din județ. Va fi el noul subprefect al Brașovului?

 După o primă încercare eșuată, președintele PER Brașov, Cătălin Nămăescu a reușit să ia notă de trecere la examenul de funcționar public și să obțină un job la Primăria Municipiului Ghimbav. Din această poziție, Nămăescu are șanse să obțină un transfer provizoriu, într-o instituție mai înaltă de administrație. 

Conform anunțului postat pe site-ul Primăriei Ghimbav, la jumătatea lunii trecute, Nămăescu a fost declarat „admis” la concursul pentru ocuparea funcției de consilier juridic, clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul financiar contabilitate și impozite și taxe, obținând 146,5 puncte (61,5 p la proba scrisă și 85 p la interviu).

Nămăescu a candidat pentru același post în data de 1 noiembrie 2017, dar atunci a picat examenul, obținând la singura probă, cea scrisă, 44,5 puncte, iar pentru a fi declarat „admis” ar fi trebuit să obțină 50 de puncte. La momentul respectiv despre Cătălin Nămăescu se spunea că ar putea fi numit în funcția de subprefect al Brașovului, în locul lui Ciprian Băncilă, iar pentru a putea ocupa postul din Prefectură, liderul PER trebuia să fie funcționar într-o instituție publică, post de pe care să poată fi „detașat în interesul serviciului”. (Vezi detalii AICI)

Acum, nu se știe exact dacă Nămăescu s-a angajat la Primăria Ghimbav pentru a fi detașat la Prefectura Brașov, având în vedere că pentru ocuparea funcției de subprefect este vehiculat și un al doilea nume- cel al  lui Gabriel Florescu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov și fost președinte al FC Brașov în perioada decembrie 2016 –ianuarie 2017.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Ciprian Băncilă nu mai este subprefect al Brașovului. Ce nume sunt vehiculate pentru înlocuirea lui – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.