Președintele PSD Brașov, Marius Dunca susține opinia lui Dragnea: „Soarta Guvernului trebuie dezbătută în cadrul Comitetului Executiv National al PSD și nu în spațiul public“

Membru al Guvernului României, ca deținător al portofoliului de la Ministerul Tineretului și Sportului, președintele PSD Brașov, Marius Dunca, susține că soarta Executivului trebuie discutată în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD și nu în spatiul public. 

“Ca membri ai Guvernului avem obligația să respectăm încrederea pe care ne-au acordat-o cetățenii și să implementam programul de guvernare. Guvernul este un guvern politic și fiecare funcție ne-a fost acordată, în mod democratic, prin vot în cadrul Comitetului Executiv Național. Partidul Social Democrat este un partid unit și puternic prin fiecare membru, primar și președinte de organizație. Din respect pentru români și pentru membrii PSD, trebuie să luăm decizii și să dezbatem soarta Guvernului, cu deplină responsabilitate, în cadrul Comitetului Executiv Național, nu în spatiul public“, a scris Marius Dunca într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook, susținând astfel mesajul lansat de liderul partidului, Liviu Dragnea. 

1 Trackback / Pingback

  1. Dragnea i-a dat șah mat și lui Tudose. Președintele PSD Brașov a ales tabăra câștigătoare – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.