Copil luat de ape la Făgăraș. Pompierii au pornit căutările

Un copil de 5 ani din Făgăraș, este căutat de echipaje ale pompierilor, după ce tatăl său a anunțat vineri că ar fi căzut într-un pârâu din Făgăraș, în timp ce traversau apa cu căruța. Potrivit purtătorului de cuvînt al ISU Brașov, Luiza Dănilă, copilul era însoțit de o rudă când a căzut în apă, în timp   căruţa în care erau încerca să treacă prin pârâul umflat de ploi.

„Colegii de la Făgăraș intervin pentru căutarea și salvarea unui minor căzut într-un pârâu din Făgăraș, în zona fostului combinat. Minorul se afla într-un atelaj cu un adult și încercau să traverseze pârâul, care avea nivelul crescut din cauza ploilor. Din nefericire, acesta a căzut. Au început căutarile în avalul zonei în care acesta a căzut.”, a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov pentru mediafax. 

Polițiștii susțin că în căruță se mai aflau patru copii împreună cu tatăl lor. „Victime, împreună cu tatăl său și 3 frați, au încercat să treacă rîul Berivoi cu o căruță trasă de un cal. Văzând că apa este adâncă și prezintă un curs rapid, tatăl a încercat să întoarcă atelajul, moment în care s-a răsturnat. Toate persoanele au reușit să ajungă la mal, mai puțin minorul care a fost luat de apă”, a precizat un reprezentat al IPJ Brașov. 

Echipajele de intervenție au început căutările în aval de locul în care minorul a căzut în apă. În ultimile 24 de ore a plouat abundent în Țara Făgărașului și a crescut nivelul apelor de pe unele pârâuri.

1 Trackback / Pingback

  1. Trupul copilului luat de ape la Făgăraș, căutat în a opta zi, în gropi pe fundul Oltului și printre tone de gunoaie – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.