FOTO-VIDEO. Inundaţii în Țara Făgăraşului, în satele de sub munte. Pompierii, chemaţi să scoată apa din case

Ploile abundente din noaptea de joi spre vineri au creat mari probleme în Ţara Făgăraşului, unde mai multe localităţi s-au confruntat, în această dimineaţă, cu inundaţii. Pompierii de la Detaşamentul Făgăraş al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Braşov, au intervenit, în prima jumătate a acestei zile cu o motopompă la Recea, în satul Gura Văii, unde o casă a fost inundată. În comuna Lisa au fost inundate mai multe curţi şi grădini, la faţa locului intervenind tot pompieri făgărăşeni, cu două motopompe.

De asemenea, pompierii de la Victoria intervin azi tot cu o motopompă pentru a scoate apa din cinci curţi şi beciuri inundate în comuna Sâmbăta de Sus. Tot acolo, apa a ajuns şi într-o casă unde a fost nevoie de evacuarea a două persoane bolnave.

Probleme cauzate de ploilor torenţiale au fost, începând de aseară, şi în municipiul Codlea. acolo unde mai multe străzi şi gospodării, au fost inundate. Potrivit plt. maj. Luiza Dănilă, purtător de cuvîând al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, pompierii au fost solicitaţi pentru a interveni în cazul a două gospodării inundate pe strada Constituţiei. În acest caz, şi poliţiştii locali au ieşit pe teren, pentru a-i dirija pe şoferi, acolo unde apa a inundat şoselele. 

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO. Circulație îngreunată pe DN 1, din cauza ploilor abundente – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.