Handbalistele Coronei au încheiat stagiul de pregătire din Croaţia. Ion Crăciun: „Vreau să le văd pe fete cu mai multă încredere în ele“

 După patru zile de antrenamente şi jocuri şcoală împotriva unor echipe puternice, în turneul care a avut loc vineri şi sâmbătă la Koprivnica, Corona şi-a trecut în cont o victorie, 26-23 (16-13) cu Pogon Szczecin şi două înfrângeri, 34-25 (21-13) cu Krim Mercator şi 26-22 (11-10) cu Podravka Vegeta.

Antrenorul echipei Corona, Ion Crăciun a spus că această săptâmână a avut atât părţi foarte bune în pregătire şi meciuri, cât şi unele mai puţin bune, care trebuie îndreptate cât mai repede cu putinţă.

„Aşa cum am mai spus, mi-a plăcut cum s-a antrenat echipa, fetele s-au implicat total în antrenamente, au fost extrem de receptive la ce le-am cerut, însă trebuie să recunosc faptul că au fost şi lucruri care nu mi-au plăcut, iar unul dintre ele este renunţarea prea repede la luptă într-un meci şi teama de asumare a responsabilităţii. Sunt lucruri pe care trebuie să le eliminăm rapid din jocul nostru pentru că încep meciurile pe puncte şi trebuie să luptăm din primul până în ultimul minut. Vreau să le văd pe fete cu mai multă încredere în ele”.

Delegaţia Coronei va intra luni, în linie dreaptă cu pregătirea meciului din prima etapă, în care braşovencele vor juca la Cluj cu Universitatea. În a doua etapă, Corona va juca pe teren propriu cu CSM Bucureşti.

Oficialii Coronei reamintesc faptul că s-au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul competiţional 2018-2019, iar preţul unui abonament este de 200 lei şi asigură intrarea la toate meciurile echipei de pe teren propriu. Acestea pot fi achiziţionate de la sediul clubului Corona, aflat la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” între orele 10-16.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.