Încă un accident în munți. Salvatorii montani și jandarmii intervin pentru a coborî un turist din Munții Făgăraș

Foto: Salvamont Romania - arhiva

Trei salvatori montani și patru jandarmi au mers în această dimineață în Munții Făgăraș, pentru a coborî un turist accidentat pe munte. Potrivit informațiilor Jandarmeriei Brașov, în jurul orei 9.00,salvatorii și persoana accidentată, un bărbat cu o vârstă de aproximativ 40 de ani, din Ploiești,  se aflau la Cabana Podragu (2136 m altitudine). „Acțiunea se desfășoară în urma solicitării primite de la Salvamont Victoria”, a anunțat Jandarmeria Brașov. 

Pe de altă parte, Salvamont România a anunțat că în ultimele 24 de ore la Dispeceratul Național s-au primit 14 apeluri de urgență, dintre care 2 pentru Salvamont Argeș, 2 pentru Salvamont Sinaia și câte unul pentru  Salvamont Sibiu, Salvamont Județul Brașov- Formația Victoria, Salvamont Petroșani, Salvamont Harghita – Formația Toplița, Salvamont Gorj, Salvamont Neamț, Salvamont Vrancea, Salvamont Județul Caraș Severin, Salvamont Județul Harghita și Salvamont Județul Suceava. 

Tot în ultimele 24 de ore, la Salvamont România au fost înregistrate 20 de apeluri prin care se solicitau informații despre trasee. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.