DN 1 A, în zona Babarunca, închis din cauza unor brazi căzuți pe drum. În zonă nu au fost tăiați arborii periculoși

Aproximativ o jumătate de oră între orele 7.00 și 7.30, traficul rutier pe DN 1 A (Brașov – Ploiești) a fost afectat din cauza unor arbori căzuți în zona Babarunca. Din fericire pentru șoferi, problema a apărut la o oră în care valorile de trafic erau reduse. 

Potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, circulația a fost oprită după ce câțiva arbori mai mici, iar pentru remedierea situației au intervenit lucrătorii de la Districtul Săcele. 

Ocolul Silvic care răspund de zona Babarunca nu a tăiat anul acesta arborii periculoși 

În primăvara acestui an, reprezentanții DRDP Brașov au atras atenția că pe mai multe drumuri naționale care trec prin județul nostru sunt arbori care riscă să cadă pe suprafața carosabilă și a cerut sprijinul Prefecturii pentru a rezolva această problemă. Drumarii brașoveni au precizat că au răspuns apelului doar ocoalele silvice de la Râșnov și Măieruș, astfel că în cursul acestui an au fost tăiați numai arborii de pe DN 13, în Pădurea Bogății și cei de pe drumurile naționale aflate pe teritoriul administrativ al localităților Râșnov și Predeal (fondul forestier din ambele orașe este administrat de Ocolul Silvic Râșnov). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.