DN 13 și-a reconfirmat numele de „drumul morții”. Două persoane au decedat sâmbătă seara în urma unor accidente teribile

Pompierii brașoveni și colegii lor din Mureș au avut sâmbătă o seară neagră, când au fost solicitați să intervină la două accidente grave pe DN 13 (porțiunii din Valea Bogății a acestei artere în se mai spune și „drumul morții”, din cauza numărului mare de accidente).

Astfel, potrivit ISU Brașov, un apel primit pe 112 anunța producerea unui accident rutier pe DN 13 între localitățile Rupea și Fișer. Un tir ce transporta ovine s-a răsturnat peste un autoturism. Două persoane din autoturism au rămas încarcerate. Echipajele de descarcerare și medicale solicitate în sprijin de la ISU Mureș au ajuns la fața locului și au început procedurile de extragere a victimelor. „Echipajele ISU Brașov plecate către locul intervenției au fost anunțate despre producerea unui alt accident între localitățile Hoghiz și Rupea Gară, acolo unde o victimă era rămasă încarcerată în propriul autoturism. Ajunse aici au extras victima din mașină, i-au acordat primul ajutor, dar din păcate nu s-a putut face nimic pentru aceasta, fiind declarată decedată”, au precizat reprezentanții ISU Brașov. Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, agent șef Gabriela Dinu, în urma verificărilor s-a stabilit că șoferul  „avea permisul de conducere anulat”.

După intervenția la acest accident,  pompierii și-au continuat deplasarea către primul accident, pentru a participa la descarcerarea celor două victime. „În ciuda eforturilor depuse de salvatori o victimă a fost declarată decedată și la acest eveniment rutier, iar cea de a doua victimă rămasă între fiarele contorsionate a fost extrasă, stabilizată și transportată la spital. O a treia persoană ce s-a aflat în autoturism, a fost evaluată de echipajele medicale și ulterior a fost transportată la spital”, au precizat reprezentanții ISU.

1 Trackback / Pingback

  1. Încă un accident grav pe DN 13, între Rotbav și Măieruș. „Drumul morții“ mai produce victimă – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.