Junior Sport Fest, sâmbătă la Braşov. Demonstraţii şi întâlniri cu sportivii, în Piaţa Sfatului

Sâmbătă, de la ora 13.30, în Piaţa Sfatului din Braşov se deschide a treia ediţie a Junior Sport Fest, un eveniment în care cei mici sunt invitaţi să facă mişcare  şi să îşi aleagă o disciplină sportivă pe care să o urmeze pe viitor. 

Pentru a veni în sprijinul celor mai mici dintre brașoveni în alegerea disciplinei sportive potrivite, încă de acum trei ani, Urban Invest a decis să organizeze cel mai mare eveniment de promovare a sportului în rândul copiilor. În cadrul acestui eveniment, unic în țară, copiii pot să asiste și să participe la numeroase demonstrații sportive realizate de către juniorii înscriși la cluburile sportive din Brașov. 

„Odată cu începerea noului an școlar, copiii au șansa să interacționeze cu antrenori și sportivi de la mai multe cluburi brașovene, pentru a vedea în mod direct demonstrații sportive și a se orienta către ce le place. Au șansa să discute cu antrenorii, dar și cu alți copii care deja practică un anumit sport, dar și să participe activ la demonstrații, tocmai pentru a putea alege un sport pe care să-l practice cu plăcere și pe viitor”, spune Dana Dumitrescu, din partea urban Invest. 

Organizarea Junior Sport Fest este sprijinită de către Primăria Brașov, iar evenimentul are alături şi sportivi cunoscuţi, printre care Magda Jerebie, Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu.

Ca la ediţiile anterioare, cei mici vor avea parte de mai multe surprize. După ce a doborât mai multe recorduri mondiale și a uimit și juriul de la „Românii au talent”, campionul național la bike-trial, Orbán Barra Gábor, va ajune sâmbătă și la Brașov, unde promite un show de excepție în Piața Sfatului. Cel mai cunoscut bike-trial rider din România va aduce în Piața Sfatului, începând cu ora 16.00, un traseu mobil unic pentru practicarea acestui sport. Performanţa sportivului de trial bike originar din Sfântu Gheorghe, de a sări de 561 ori cu bicicleta pe o roată pe un traseu de bike-trial a fost recunoscută oficial de Guinness World Records. El a reușit să își depăşească ţelul impus, de 555 de sărituri, în condiţiile în care recordul mondial anterior fusese de 495 de sărituri.

„Îmi doresc să promovez acest sport, pentru că la noi toată lumea crede că este numai un joc. Avem sportivi foarte buni în România. Eu le transmit mesajul să îşi urmeze visurile până la capăt şi să lupte pentru ele”, a spus Orbán Barra Gábor. 

Participarea la demonstratiile sportive este gratuită, copiii si părinții fiind asteptați în Piața Sfatului pentru a afla cât mai multe despre lumea sportului. Aceștia pot obține informații direct de la antrenorii și juniorii cluburilor sportive participante la eveniment: CS Dinamo (Scrimă), ASC Corona Brașov (Handbal, Fotbal, Hochei, Patinaj), BC Galactica Brașov (Baschet), CS Transilvania Brașov (gimnastică ritmică), Școala de Dans și Balet – Balet cu Vio. Vor exista, de asemenea, informaţii de la antrenori de tenis (Clubul Tc.Dav&Sin Brasov), Karate (Shingitai Karate Club) sau karting (A.C.S. Praga Racing). 

PROGRAM EVENIMENTE:

13:25 Deschidere eveniment

13:30 Karate

14:00 Tenis

14:30 Patinaj Viteză

15:00 Hochei

15:30 Handbal

16:00 Balet

16:30 Gimnastică Ritmică

17:00 Orbán Barra Gábor – demonstrație de bike-trial

17:30 Scrimă

18:00 Fotbal

18:30 Baschet

19:00 Atletism

19:30 Inchidere eveniment

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.