Cel mai mare patinoar din județul Brașov s-a deschis la Baza sportivă Olimpia de sub Tâmpa

Începând din această săptămână, la Brașov s-a deschis, pentru sezonul de iarnă, cel mai mare patinoar în aer liber din județ. Patinoarul se află la baza Sportivă Olimpia și are o suprafață de 1.500 de metri pătrați, apropiată de dimensiunile unui patinoar olimpic – de 1.800 de metri pătrați.



Patinoarul va funcţiona zilnic, în serii a cîte 90 de minute, cu pauze de 30 de minute, cu începere de la orele 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 şi 20.00.  Tarifele din acest an sunt la fel ca și anul trecut, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean: 5 lei pentru copii, 10 lei pentru adulți.

Cei care nu au patine proprii pot închiria de la Olimpia, la prețul de 15 lei/serie. Administratorii patinoarului au 300 de perechi de patine, cu mărimi între 25 și 47. 



„Mulţi oameni din lumea sportului spun că aceasta este cea mai frumoasă locaţie pentru un patinoar din Europa. Am reuşit să amenajăm ce mai mare patinoar în aer  din judeţul Braşov şi, poate, şi din România. Încă de acum o lună s-a lucrat la amenajarea patinoarului, iar acum este pregătită inclusiv instalaţia de nocturnă. Dacă ne ajută vremea, îi aşteptăm pe braşoveni până în luna martie la patinoar, pentru a se bucura de feeria gheţii”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor. 

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Patinoarul acoperit din Poiana Brașov este deschis de azi! – Brașov Metropolitan
  2. Patinoarul acoperit din Poiana Brașov, deschis pentru public, de azi! – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.