Pacientă decedată în blocul operator de la Maternitatea Brașov. Cazul este cercetat de Poliție

O pacientă a Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „A. I. Sbârcea“ a decedat marți în blocul operator, cazul fiind cercetat acum de Poliție. Pacienta decedată este o femeie în vârstă de 46 de ani. 

„IPJ Brașov a fost sesizat cu privire la faptul ca în data de 8 ianuarie 2019 o femeie în varsta de 46 ani din municipiul Brașov a decedat în blocul operator al Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Brașov înainte de o intervenție chirurgicală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cadavrul a fost ridicat și transportat la SJML Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Alina Maria Ivan.

Conform sursei citate, un medic din cadrul spitalului a fost cel care a sesizat cazul la Poliție.

Directorul medical al Maternității Brașov, Mircea Preda, este în concediu, în afara țării. Contactat fiind, a declarat că nu are informații despre caz. Managerul unității medicale, dr. Valeria Badea, nu a putut fi contactat.

1 Trackback / Pingback

  1. Managerul Maternității Brașov, despre decesul unei paciente, înainte de operație: „Nu a lipsit absolut nimic, nici medici, nici substanţe” – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.