S-a prelungit termenul pentru terminalul aeroportului Brașov. Anul 2020 pentru finalizarea proiectului devine tot mai greu de respectat

Termenul de depunere ofertelor pentru contractual de construire a terminalului pentru aeroportul de la Ghimbav a fost prelungit până în luna februarie.

Licitaţia pentru construirea terminalului a fost lansată pe 13 decembrie şi iniţial data limită de depunere a ofertelor a fost stabilită pentru 28 ianuarie. Pe 15 ianuarie însă, Consiliul Judeţean a publicat pe platforma electronică de achiziţii publice (SICAP) o erată, anunţând că termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 februarie. Conform anunţului de pe SICAP, construirea terminalului aeroportului este estimată la 136,097 milioane lei, constructorul având termen de 12 luni de la pornirea lucrărilor să finalizeze clădiea.

Conform planului stabilit de Consiliul Judeţean Braşov, lucrările la terminal ar trebui să înceapă în primăvara acestui an. Însă este puţin probabil ca termenul să fie respectat, dat fiind că în februarie abia este termenul de depunere al ofertelor, după care urmează şi o perioadă destul de lungă de evaluare.

1 Comentariu

  1. cu respect si mare indignare,ma adresez celor responsabili de taraganarea si frinarea acestui proect,aeroportulintr.ghimbav am banuit cu multi ani in urma si nu numai eu,ca este vorba de interese obscure sau mai grav ticaloase,mafioate care au tinut pe loc realizarea acestui proect de o asa importanta nationala.toti cei responsabili ar trebui sa fie dupa zabrele ani grei. un vechi angajat al I.C.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.