Mohaci și Popa la al doilea „divorț” de PSD? Cei doi cer capul lui Dunca deși partidul anunța că el are susținere totală

Plecați și întorși din PSD în luna decembrie a anului trecut, deputații brașoveni Mihai Valentin Popa și Mihai Mohaci par a se îndrepta spre un nou divorț de partid. Potrivit adevărul.ro, cei doi sunt nemulțumiți că, în continuare, la nivelul județului Brașov, este susținut Marius Dunca. Ei l-au contestat vehement pe Dunca în ultimii doi ani, la fel ca și alți membri din filială, cum a fost cazul lui Sorin Susanu, în prezent exclus din partid.



Popa şi Mohaci au anunțat în decembrie că pleacă la Pro România, partidul condus de Ponta. Potrivit adevarul.ro, cei doi însă au fost întorși din drum de Liviu Dragnea, care le-ar fi promis că Marius Dunca va fi schimbat din funcţia de preşedinte al PSD Braşov, iar ei urmau să preia controlul organizaţiei. Au trecut două luni, dar liderul național al PSD nu s-a ţinut de cuvânt. Ba mai mult, în 8 februarie, PSD Brașov a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat că „Marius Dunca are susținerea întregii organizații la alegerile interne din 24 martie“. La ședința respectivă a CEx, în care s-a luat decizia, au fost prezenți și cei doi parlamentari, care la momentul respectiv nu au avut nici o obiecție. 

Acum, susțin jurnaliștii de la Adevărul, Dragnea „e strâns cu uşa”, căci la Camera Deputaţilor situaţia oricum e foarte complicată, iar cei doi parlamentari brașoveni par a specula situația. 

Tensiunile ne-au fost confirmate de surse din interiorul PSD Brașov, care au precizat că în această perioadă, la nivelul partidului sunt discuții destul de încinse pe acest subiect. La nivelul județului Brașov, în continuare însă liderii de filială se străduiesc să dea senzația unei „familii unite“, mai ales că se aproprie alegerile euoparlamentare, ca prim test pentru viitoarele scrutine. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.