Premierul Viorica Dăncilă, confesiunea anului: „Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față, să spun lucruri corecte”

Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a reacționat nervos luni la criticile din partea Opoziției, de la microfonul Parlamentului spunându-le liberalilor care vociferau în timpul discursului său: „Decât să vorbesc liber și să spun prostii mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte”.

„Nu mă cobor, sunteți prea jos ca să vă răspund”, i-a mai transmis Dăncilă unui parlamentar care i-a adresat critici dure, luni, în Parlament, la „Ora premierului“



Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcanu, a luat cuvântul luni, la adresa premierului:  Vă rugăm să ne spuneți dacă ați ratat primul examen la școală, dacă ați ratat primul examen la facultate? Contează foarte mult. Avem din nefericire un prim ministru care deși a ratat aceste examene este premierul României. Asta se simte cu fiecare decizie pe care o luați cu fiecare întâlnire.  Se simte în deciziile toxice pe care le luați cum este OUG 114. (…) În ce țară din lume oamenii află peste noapte că tot sistemul fiscal este dat peste cap. Răspunderea legală este a primului ministru, nici a consilierului Vâlcov, nici a condamnatului Dragnea. Trebuie să ne spuneți astăzi dacă mai susțineți această OUG, să spuneți ce soluții aveți“.

Premierul Viorica Dăncilă i-a răspuns Ralucăi Turcanu, parlamentar din partea PNL: „Doamna Turcan, aruncați atâta venin în jurul dvs că ați face invidioasă și o viperă“. 



La şedinţa de luni, din Parlament, printre cei care au luat cuvântul să i se adreseze premierului s-a aflat Dan Barna, liderul USR, care i-a reproşat că „OUG 114 nu a fost scrisă de dvs și ingineria fiscală nu vă aparține dvs“ şi că „autorii sunt cei doi infractori condamnați penal care conduc de fapt Guvernul, Dragnea și Vâlcov“.

Viorica Dăncilă a participt, luni, de la ora 16.00, în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea din cadrul „Orei Premierului”, pe marginea OUG 114 care introduce „taxa pe lăcomie” pentru bănci. Solicitarea a fost făcută de grupul parlamentar al PNL, care cere Guvernului abrogarea actului normativ acuzând faptul că prevederile ordonanței duc România în faliment.  Potrivit hotnews.ro, la această întâlnire, parlamentarii PNL şi USR au venit la tribună, purtând banderole albe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.