Propunere pentru zona „La Iepure“ din Răcădău: parc de sport și recreere, pe 13.500 de metri pătrați

În zona „La Iepure“ din Răcădău va fi amenajat un spaţiu multifuncţional de recreere şi sport, printr-un proiect în valoare de 8,864 milioane lei (TVA inclus), pe care Primăria Braşov vrea să îl finanţeze cu fonduri din Programul Operaţional Regional 2014- 2020.



 

Consiliul Local Braşov a aprobat, în ultima sa şedinţă, proiectul, cheltuielile şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei. În documentaţia ataşată proiectelor de hotărâre se arată că „La Iepure“, unde deja este un spaţiu verde cu amenajări de picnic, vor fi amenajate mai multe zone pentru practicarea sportului, dar şi zone pentru agrement.

Astfel, „La Iepure“ ar urma să existe, printre altele, zone unde bicicliştii să exerseze regulile de circulaţie în condiţii reale de trafic, locuri de joacă pentru copii, teren de fotbal cu gazon, alei pietonale, cişmele, un sistem modern de iluminat şi o reţea wi-fi.

Terenul pe care se vor face amenajările are 13.500 de metri pătraţi, dintre care 1.500 de metri pătraţi ar urma să fie destinaţi zonei de învăţare a regulilor de conduită în trafic pentru tineri biciclişti. De altfel, această parte de parc va fi amenajată astfel încât să simuleze condiţii de trafic reale pentru aceştia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.