Consilierul județean Claudiu Cornea, de la PNL la ALDE

Consilierul județean PNL Claudiu Cornea, care este acum la cel de al doilea mandat pe listele liberalilor, pare să fi lăsat partidul care l-a lansat, pentru ALDE.



La conferința de presă organizată vineri de ALDE a fost prezent și Claudiu Cornea, care a anunțat că își va da demisia din Consiliul Județean, așa cum îi cere legea.

ALDE este singurul partid cu doctrină de dreapta din Romania, și care și acționează în acest sens, fie că vorbim despre apărarea drepturilor omului sau despre oprirea abuzurilor. Dacă vorbim despre alegerile eurroparlamentare un alt motiv pentru venirea mea la ALDE este acela că e singurul partid care în Parlamentul European  nu a votat împotriva propriei țări“, a declarat Claudiu Cornea. 

Acesta a adăugat că este posibil ca în perioada următoare mai mulți liberali din aripa veche a PNL- mulți dintre ei aleși locali, să se alăture ALDE.



Claudiu Cornea a fost prezentat drept membru al echipei ALDE Brașov, de către Sorin Mănduc,  unul dintre comunicatorii partidului.

Potrivit senatorului Cătălin Zamfir, coordonator al filialei judetene, Cornea, care timp de 5 ani a fost secretar general PNL Brașov, este coordonatorul de campanie al ALDE.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Claudiu Cornea, înlocuit în Consiliul Județean Brașov – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.