Amplă acțiune de salvare. Parapantist francez, plecat din Brașov spre Comandău, dat dispărut pe traseu

Zeci de pompieri, poliţişti şi jandarmi caută, luni dimineaţa, un parapantist francez, care a dispărut, în timpul nopţii, în timp ce zbura dinspre Braşov spre zona Comandău.



Printr-un apel la 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Covasna,  a fost anunţat că nu se mai ştie nimic despre un parapantist, cetăţean francez, care zbura dinspre Braşov spre zona Comandău. Ultima dată a fost văzut, duminică, în jurul orei 15.30, între localităţile Păpăuţi şi Chiuruş.

„În urma apelului s-au format echipe mixte de căutare-salvare, astfel că peste 40 de pompieri militari, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna şi cetăţeni au plecat în căutarea parapantistului. Acestea au continuat până la ora 05.00 în această dimineaţă (luni dimineaţa – n.r.), dar fără rezultat”, anunţă ISU Covasna.



 

Luni dimineaţa, la ora 07.00, căutările au fost reluate de echipe de căutare-salvare formate din 70 pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, jandarmi, poliţişti, salvamontişti, militari din cadrul UM 01048 şi cetăţeni care participă voluntar la operaţiunea de căutare. 

Foto: ISU Covasna

1 Trackback / Pingback

  1. Parapantistul francez, dat dispărut duminică, a fost găsit. El s-a prăbuşit şi a mers 20 de kilometri până a ajuns la o pensiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.